Pages

mandag den 15. marts 2010

Rotary






Som udvekslingsorganisation valgte jeg Rotary. For det første var det en meget billig organisation. Dette skyldes ikke at kvaliteten af udvekslingsopholdet er dårligere, men simpelt hen at organisationen Rotary betaler store dele af dit ophold. Rotary er nemlig ikke kun en udvekslingsorganisation, men en humanitær organisation, med formålet at fremme fred og international forståelse. Rotary er således international men foregår også ude i det lokale. 
    Rotary benytter sig af udveksling, og ikke blot af, at sende danskere af sted. Derfor kommer du oftest til at bo ved en familie, som enten selv har et barn, som er udvekslingsstudent, har et barn, som har været udvekslingsstudent, eller hos en familie, som er medlem af Rotary. Det giver en vis tryghed, i dét Rotary så at sige kender alle ansigterne. Derfor betaler Rotary heller ikke værtsfamilierne for at være værter. Dette var den anden årsag til, at jeg valgte Rotary - tryghed.
    Derudover har Rotary fået rigtig flotte anmeldelser af selve de udvekslingsstuderende. Sammenlignet med andre udvekslingsorganisationer ligger de klart i toppen. Se anmeldelserne på:  



Udfordringen ved at vælge Rotary var, at Rotary kræver en ret omfattende ansøgning. Du kan altså ikke bare betale dig fra at blive udvekslingsstudent – du skal vælges, da Rotary vil kunne stå indenfor de unge, de sender af sted.

Jeg skal nok skrive mere, men i mellemtiden kan du jo selv kigge lidt på: 


Julia :)