Pages

onsdag den 18. august 2010

11. time...


I dag var store forberedelsesdag på flere måder: Jeg mødtes med en udvekslingsstudent fra Taiwan og fik lidt staldtips i 11. time, og jeg er nået rigtig langt med mit ”pakke-kuffert-projekt”.

Pigen fra Taiwan hedder Sherry og er netop begyndt i min forhenværende klasse på gymnasiet – pudsigt. Jeg prøvede lidt kinesisk af, og til min lettelse forstod hun, hvad jeg sagde! Nu kan jeg altså altid bestille et stykke kage på kinesisk, hvis jeg er ved at sulte… :)




Angående pakningen har jeg lille midtvejskrise… Der er nemlig lige præcis 1 kilo for meget! Havde der nu bare været 10 for meget, så var jeg blevet nødt til at grovsortere, men nu hvor der bare er et enkelt for meget, så er det altså svært at finde ud af, hvad jeg skal vælge fra. Måske jeg kan få plads til lidt ekstra i håndbagagen… :)


I hvert fald skal der være plads til en masse LEGO sponsorgaver. I dag hentede jeg nemlig de gaver, som LEGO har været så søde at give mig - og der var 3 bæreposefulde (+ mere til, for jeg skulle bare sende en mail, hvis jeg manglede noget!). Jeg skylder LEGO en kæmpe tak!

Julia :)