Pages

onsdag den 11. august 2010

Farvel Rosborg (PÅ GENSYN!)

I dag har jeg officielt sagt farvel til min klasse på Rosborg gymnasium. Det var ret underligt at se dem begynde i 2. g og forberede sig på mængder af store afleveringer og et stopfuldt skema! På den ene side tror jeg, at jeg kommer til at savne dem og i det hele taget skolen forfærdelig meget. På den anden side vil jeg aldrig skippe mit udvekslingsår får et år på gymnasiet! Jeg tror, det bliver værst, når jeg kommer hjem, og min forhenværende klasse går i 3. g og bliver studenter, mens jeg blot er en snollet 2. g’er.
    Men ud over den her lidt sørgelige side af sagen, så glæder jeg mig bare HELT VILDT meget til at komme af sted. Jeg har netop fået sat kulørte pærer på lyskæde, så forberedelserne til min afrejsefest er i fuld gang. Når den først er afholdt er der blot tilbage at pakke. Eller blot og blot. Problemet er, at jeg kun må medbringe 20 kg i min kuffert – til et HELT ÅR vel at mærke! Det kræver vist lidt nedpakning og ompakning og udpakning og nedpakning… :)


Luisi, Mathilde og jeg bager pandekager - hyggeligt!


Til pandekagerne skulle selvfølgelig også den argentinske specialitet Dulche de Leche (mælk og sukker som har kogt i 4 timer og derfor nærmest bliver karamel) 



9 dage tilbage!

Julia :)