Pages

onsdag den 17. marts 2010

Ansøgning


At skrive ansøgningen tog lang tid og krævede meget arbejde, men jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at det skulle blive så godt som muligt – det var jo ansøgningen, det hele afhang af! Ansøgningen skulle skrives på engelsk, og ud over at, den skulle indeholde faktuelle oplysninger om mig og min familie, så skulle jeg også skrive en hel masse om bl.a. mine fritidsinteresser, min skole, samfundet jeg bor i, rejser jeg har været på, mine stærke og svage sider, ting jeg ikke kan lide, hvad mine fremtidsambitioner er, og hvad mine forventninger var til udvekslingsopholdet.
    Alt dette skulle som sagt skrives på engelsk – men det var betingelsen for at have en chance for at komme af sted med Rotary. Jeg afsatte rigtig med tid til at skrive den her ansøgning og tog punkterne et af gangen for at kunne overskue det hele. Ansøgningen blev på små 15 sider. Nu skal du ikke blive helt skræmt, for i dag er kravene blevet ændret en smule. Ansøgningen skal i dag skrives som et brev til en (muligvis) kommende værtsfamilie, og må max fylde 3 sider. Derudover skal den, ligesom min, indeholde billeder af fx dig og din familie, dig og din fritidsinteresse m.m. 

Der er ikke andet at sige end: se at kom i gang!, hvis du gerne vil af sted med Rotary. Det kan virke som en stor mundfuld, men bliver du valgt, er det til gengæld hele arbejdet værd! Ellers er det jo altid en god øvelse :p

HUSK at ansøgningsfristen for Rotary er allersenest 20. september året før, du vil rejse ud. Læs evt. mere om ansøgningsprocessen på:


Julia :)