Pages

onsdag den 4. august 2010


Uhh ha –tiden går SÅ hurtigt!

Siden sidst, jeg skrev, har jeg modtaget nogle promotion CD’er fra Michael learns to Rock. Jeg skrev en mail til deres nationale bookingselskab KAIKA music og spurgte, om de ville sponsorere mig og min tur gennem nogle CD’er, som jeg så vil give som gaver i Taiwan, med beskeden om, at Michael learns to Rock er et dansk band. Det ville de gerne (Michael learns to Rock er faktisk ret store i Asien), og vupti lå der 10 stk i min postkasse! Derudover har jeg også fået sponsorgaver fra LEGO, og de var rigtig søde og sagde, at hvis jeg fx havde brug for flere til jul eller kom til en ny familie med børn, så skulle jeg bare kontakte dem, og så ville de sende gaverne til Taiwan! Se dét er god service!
    Desværre har jeg så ikke haft held med Georg Jensen. Jeg spurgte også, og de ville sponsorere nogle gaver (Georg Jensen har også afdelinger i Taiwan), men de har faktisk slet ikke svaret på min mail… øv.


Noget, som til gengæld IKKE er øv, er, at vores argentinske udvekslingsstudent Luisi er ankommet! Vi hentede hende i Billund lufthavn søndag aften, og hun er bare skide sød! Hun bor på mit værelse, og jeg er så flyttet ind på gæsteværelset – jeg skal jo alligevel snart rejse :)





Den sidste ting, som er YES, er, at jeg har modtaget mine billetter! Hvis man rejser til en af de ”store” destinationer, har udvekslingsstudenterne rejseleder på fra Rotary, og man får derfor billeterne i lufthavnen. Men da vi kun er fem, som skal til Taiwan, rejser vi alene, og derfor har vi fået vores billetter tilsendt :) Nu begynder det for alvor at krille i maven!

Julia :)